Domov

Apartma Fani*** Podbela

APARTMA FANI SLO

Apartma Fani*** se nahaja v mirnem predelu vasice Podbela ob zdravilni reki Nadiži in vznožju hribov Stol in Mija.

Podbela apartment

V BLIŽINI:

Apartma je oddaljen 11 kilometrov od Kobarida in 31 kilometrov od Čedada(Cividale del Friuli). V neposredni bližini lahko najdete trgovino z barom(Trgovina in bar Hrast), kamp Nadiža z restavracijo, kamp Lebanč s picerijo. Le 5 kilometrov stran se nahaja Hiša Franko, katera ponuja vrhunske kulinarične specialitete in Casino Aurora.

ŠPORT & AKTIVNOSTI:

Bližnja okolica ponuja tudi najzahtevnejšim gostom obilo možnosti, da aktivno preživite svoje počitnice. Lahko plavate v kristalno čisti reki Nadiži, greste v hribe, kolesarite, se popeljete z jadralnim padalom, ribarite oziroma si ogledate naravne in druge lepote, ki jih ponuja ta del Slovenije. V zimskem času lahko poskusite smučati na sončnih pobočjih Kanina. Naš apartma je tudi dobro izhodišče za obisk vasi na območju Breginja in sosednje Benečije.

APARTMA:

Apartma je kompletno obnovljen. Ima dve sobi s petimi posteljami, dnevno sobo rooms nadizaraztegljivim kavčem, kuhinjo z jedilnico, katera je kompletno opremljenahladilnikom, pečico, mikrovalovno pečico in pomivalnim strojem.

Kopalnica ima tuš in WC. Po potrebi lahko operete in polikate vaša oblačila. Apartma nudi tudi brezžično internetno povezavo(WiFi), pokrito teraso, vrt in lastno parkirišče.

.

LOKACIJA

Apartment Fani, Podbela 16, 5223 Breginj, SLOVENIJA

.

CENIK

Julij, Avgust Junij, September Ostali meseci
 Cena/dan 140€ 90€ 85€
  • Za potrditev rezervacije je potrebno predplačilo (30% celotne cene).
  • 3 ali 4 nočitve: + 25 € (čiščenje)
  • Turistična taksa ni vključena v ceni

.

INFO&REZERVACIJE

Apartma Fani***

Podbela 16, 5223 Breginj(SLO)

Gsm: +386 41 566 848 

Gsm: +386 31 655 578 

Mail: info@apartments-fani.com

Web: http://www.apartments-fani.com

.

FOTOGALERIJA

This slideshow requires JavaScript.