Domov

Športni objekti

Breginj

Asfaltno igrišče Breginj

Igrišče se nahaja v vasi, tik ob trgovini, pošti in šoli. Igrišče je namenjeno igranju nogometa(4+1) , nogometa na majhne gole(trojke) in košarke. Na tem igrišču se vsako leto odvija nogometni turnir. Ob asfaltnem igrišču je še igrišče za odbojko na travi. Na hribčku nad igriščem pa je urejeno prostor, kjer so postavljena otroška igrala(gugalnice, peskovnik, tobogan…). Igrišče je osvetljeno.

Igrišče pri nekdanji karavli.

Igrišče se nahaja na prekrasni lokaciji,  odmaknjeno od vasi tik ob nekdanji karavli, ki se nahaja ob glavni cesti Breginj-Most na Nadiži. Igrišče je namenjeno igranju košarke(dva koša) in nogometa(trojke).


Podbela

Travnato nogometno igrišče

Tik ob reki Nadiži , nedaleč stran od kampa v Podbeli se nahaja lepo urejeno travnato igrišče. Igrišče je namenjeno predvsem igranju nogometa(4+1 ali 5+1). Na njem se vsako leto odvija tudi nogometni turnir.

Igrišče v kampu Nadiža

V prekrasnem ambientu kampa Nadiža v Podbeli se nahaja igrišče, ki je namenjeno odbojki na mivki in nogometu na mivki.

.

Kred

Asfaltno igrišče in kegljišče Kred

Igrišče se nahaja dobrih 100m iz vasi Kred proti Robiču. Igrišče je namenjeno igranju nogometa(4+1) , nogometa na majhne gole(trojke) in košarke. Ob asfaltnem igrišču je pa še balinišče in igrala za otroke.


Robič

Asfaltno igrišče Robič

Igrišče se nahaja v vasi Robič, tik ob glavni cesti, ki vodi proti Italiji. Namenjeno je predvsem igranju košarke.

Igrišče pri okrepčevalnici Zder

Ob reki Nadiži pri okrepčevalnici Zder se nahajajo športne površine, ki so namenjene igranju malega nogomet na mivki na odboj(trojke), nogometu na travi, odbojki na mivki,  badmintonu na mivki, košarki(trojke) in namiznemu tenisu.Igrišče je namenjeno gostom okrepčevalnice.

——————————————————————————————————————————–

Več informacij o športnih objektih in športnih prireditvah v Breginjskem kotu in oklici se lahko preberete na spletni strani http://www.sdbreginjskikot.com